Skip to main content

ZOA Business Network

Als ondernemer wil je het verschil maken, iedere dag opnieuw. Door hard te werken, plannen te maken en samen te werken. Zo verander je als ondernemer de wereld om je heen. Dat doet ZOA ook. We zijn er op plekken waar onze hulp het hardst nodig is. Waar een oorlog of ramp alles heeft verwoest. Juist dan bouwen we en investeren we in mensen.

Read more

Investeren in mensen

Betrokken zijn als ondernemer

Zet jouw energie, ervaring en geld in om er te zijn voor een ander en word lid van het ZOA Business Network.

ZOA werkt samen met ondernemers in het ZOA Business Network. Ondernemers binnen dit netwerk commiteren zich voor drie jaar aan een specifiek project. Dat project dragen ze samen, zowel financieel als inhoudelijk. De ondernemers van een specifiek project vormen samen een ZBA-groep. Op dit moment zijn er 7 ZBA-groepen actief.

Een ZBA-groep komt iedere drie maanden samen, heeft direct contact met de landendirecteur van het projectland over de voortgang en denkt actief mee over projectinhoud en -uitdagingen. Als de situatie in het land het toelaat, reist de ZBA-groep ook naar het projectland om zelf te kijken naar de voortgang. 

Naast de mogelijkheid om met je team het project te bezoeken en evalueren, bieden we ook diverse andere interessante voordelen aan onze Business Ambassadors. Zo heb je toegang tot ons ondernemersnetwerk via LinkedIn en organiseren we elk jaar een Business Event

Samenwerken met ZOA kan op verschillende manieren

We gaan graag met u in gesprek om te kijken wat er bij u past.

ZOA Business Friend

Er zijn waar je nodig bent met een flexibel inzetbare bijdrage per maand

ZOA Business Ambassador

Je eigen kennis, ervaring en expertise inzetten binnen een ondernemersteam

ZOA Business Partner

Betrokken zijn bij de opzet, voortgang en afronding van je eigen project

Maar hoe is het nu écht om als ondernemer betrokken te zijn bij ZOA?

Ondernemers Ronald, Wim en Pieter vertellen het je in deze video.

Inspiratie en verhalen

Meer weten?

Contact met ZOA

Wil je als ondernemer betrokken raken bij ZOA's werk? Neem dan contact op met: Michiel de Visser - Manager Zakelijke Relaties.

Stuur een mail naar Michiel