Skip to main content

ZOA Business Ambassadors

Direct betrokken zijn, samen met een groep andere ondernemers? Als ZOA Business Ambassador ben je gedurende meerdere jaren als team betrokken bij een eigen project. Naast een financiële bijdrage zet je je kennis en ervaring in om een direct verschil te maken.

kom in actie met je team en maak het verschil

Betrokken zijn door het delen van jouw kennis en ervaring

Het concept ZOA Business Ambassadors is ontstaan vanuit de gedachte dat niet alleen financiële middelen van belang zijn, maar dat ook de inzet van het eigen netwerk, de kennis en de ervaring van ondernemers ontzettend waardevol is. 

Als ZOA Business Ambassador ben je voor €5.000,- per jaar, gedurende 3 jaar onderdeel van een ondernemersteam en ben je verbonden aan een land en project van ZOA. Binnen dit team denk je inhoudelijk mee met het project en deel je je kennis en ervaring.

ZBA'er Wim van Stenis is ondernemer in de techniek

"Als ik in Uganda rondloop, dan zie ik dat we met een beetje geld, kennis en ervaring een direct verschil kunnen maken. Het betrokken zijn als ZOA Business Ambassador geeft echt een stukje voldoening en levensvreugde"

Sluit je aan bij een ZBA-team

Momenteel zijn teams actief in:

Naast de mogelijkheid om met je team het project te bezoeken en evalueren, bieden we ook diverse andere interessante voordelen aan onze Business Ambassadors. Zo heb je toegang tot ons ondernemersnetwerk via LinkedIn en organiseren we elk jaar een Business Event. ZOA heeft naast het ZBA-netwerk nog meer mogelijkheden voor ondernemers om betrokken te raken. Bekijk ze hier.

Contact met ZOA

Wil je meer weten?

Of direct aansluiten als ZOA Business Ambassador? Neem dan contact op met
Michiel de Visser – Manager Zakelijke Relaties

Stuur een mail naar Michiel

Terug naar hoofdpagina ZOA Business Network