Skip to main content

Stage lopen bij ZOA

Ben je nog aan het studeren en wil je graag ervaring opdoen bij een internationale, humanitaire organisatie? Dan ben je bij ZOA  aan het juiste adres.

een frisse blik

Stageplekken voor allerlei studierichtingen

Wij bieden stageplekken aan zodat jij ervaring kunt opdoen binnen onze sector. En we zijn natuurlijk benieuwd naar jouw frisse blik op ons werk!

We bieden stageplekken voor allerlei studierichtingen op mbo-, hbo- en wo-niveau. Denk aan een studie op het gebied van Human Resources Management, International Development, International Relations, Communicatie of Marketing. Maar ook voor een mbo-stage op het gebied van bijvoorbeeld (financiële) administratie zijn er mogelijkheden.

Ben je geïnteresseerd in een stageplek bij ZOA? Wij gaan graag samen met jou op zoek naar de mogelijkheden.

Stuur een mail naar de HR-afdeling van ZOA

Emma Habers, stagaire op de Programma-afdeling:

"Als iemand mij van tevoren had gezegd dat ik van de vijf maanden stage vier maanden thuis zou werken, dan had ik waarschijnlijk gezegd: Is het lopen van stage dan nog wel nuttig? Nu dit toch gebeurd is door de coronacrisis, kijk ik terug op een interessante en leerzame periode.

ZOA bood mij de mogelijkheid om me te verdiepen in landrechten. Ik heb niet alleen op inhoudelijk gebied geleerd van deze stage, maar ook van ZOA als organisatie en de wereld waarin deze organisatie zich bevindt!''

Op de hoogte blijven van vacatures en stagemogelijkheden bij ZOA? Op LinkedIn posten we een bericht zodra er een nieuwe vacature wordt geplaatst.

Volg ZOA op LinkedIn