Skip to main content
Kinderen met dekens bij distributie Indonesië

Word donateur van ZOA

We bieden duurzame hulp, van noodhulp naar wederopbouw. Dat kunnen we alleen doen samen met onze vaste donateurs. Help je ook mee dit mogelijk te maken?

Word donateur

We zijn er

Samen zijn we er voor onze naasten in nood

Nederland behoort tot de rijkste landen ter wereld. En ook al is het bijna niet voor te stellen: een paar honderd kilometer verderop liggen landen volledig in puin door natuurrampen of gewapende conflicten.

Samen met onze donateurs zijn we er voor onze naasten in deze ramp- en conflictgebieden. We zijn er voor slachtoffers van oorlogen en rampen, die zoeken naar troost, een maaltijd en een veilige plek. Samen met onze donateurs en medewerkers helpen we mensen weer op de been en blijven we trouw. We besteden de donaties die aan ons zijn toevertrouwd goed en proberen altijd zo passend en effectief mogelijk hulp te bieden. We blijven trouw, net zolang totdat mensen zichzelf kunnen redden.

Word donateur

Als donateur van ZOA draag je dan ook niet alleen bij aan hulp voor slachtoffers van rampen en conflicten, maar geef je hen ook de kans om een nieuwe start te maken. Jouw bijdrage is dus bijzonder waardevol! Wil je ook ons werk steunen?

Ja, ik word donateur en zorg voor duurzame hulp voor mensen in nood

Geven met belastingvoordeel

Wil je méér investeren in hulp voor slachtoffers van rampen en conflicten, zonder dat het je meer kost? Aangezien ZOA een erkend goed doel is, kun je aan ons geven met belastingvoordeel. Bekijk de mogelijkheden: