Skip to main content

Race for Refugees

Vaker sporten? Meer betekenen voor anderen? Of op zoek naar een activiteit voor je gezin, vrienden of collega’s? 

Doe mee!

Read more

Race for refugees

Lekker sporten én geld op halen voor vluchtelingen 

Wereldwijd zijn miljoenen mensen alles kwijt geraakt door een oorlog of een ramp. Met de Race for Refugees halen we ieder jaar geld op om hen te helpen. Kies een van de sponsorevents en race voor vluchtelingen wereldwijd!

Meedoen aan de Race for Refugees doe je alleen of met een team. Loop mee met de Halve Marathon in Zwolle, verleg je grenzen tijdens de MudMasters Obstacle Run of Race mee op je fiets tijdens de Le Champion Markertoer. Schrijf je snel in voor een van de wedstrijden en begin met trainen! In de tussentijd vraag je anderen om jouw race te sponsoren. Zo kunnen we er samen zijn voor vluchtelingen wereldwijd!

Chrystel wielrent op een tandem

Chrystel fietst samen met haar vriend Richard op een tandem in de Race for Refugees. Richard is slechtziend en heeft haar nodig om te navigeren, en Chrystel heeft Richard nodig voor de power om hard en ver te gaan. Een fantastisch samenspel!

Meld je aan als team of als individu voor de Race for Refugees en maak een eigen actiepagina. Heb je een Strava account? Koppel deze en houd je trainingen bij. Op je eigen actiepagina vind je bovendien allerlei mogelijkheden om jouw Race for Refugees te delen in je netwerk. Het geld dat je inzamelt wordt ingezet voor ZOA’s hulpverlening aan vluchtelingen wereldwijd.

Ga naar de website van Race for Refugees